info@domusbouw.nl Zwolle    038 - 460 89 86 Groningen    050 - 744 00 00 Hardenberg    0523 - 23 36 20

Verbouwing Zolder Lelystad

Voor de familie Maas in Lelystad hebben wij de verbouwing van de zolder gerealiseerd. Na eenkorte maar heftige brand heeft Domus Bouw o.a. een nieuw dak geplaatst en hebben wij de zolder verder afgewerkt.  

C&A Eindhoven

In het centrum van Eindhoven aan het 18 septemberplein hebben wij de uitvoering voor de verbouwing van de C&A gerealiseerd. In 15 weken tijd hard gewerkt naar een succesvol eindresultaat.

Brandschade Winshoten

Nadat deze familie in Winschoten hun woonhuis door een brand werd getroffen is Domus aan de slag gegaan om de woning weer in leefbare staat terug te brengen. 

Er is een half jaar hard gewerkt door Domus en onderaannemers zodat de familie weer zo snel mogelijk in hun vertrouwde huis konden trekken. Het eindresultaat mag er ook zeker weer zijn de kwaliteit en vakmanschap van onze medewerkers komt ook hier weer tot grote hoogte.

Bruggenlaan Appelscha 

Begin 2018 werden de eigenaren van dit woonhuis door een brand opgeschrikt. De woning had forse brandschade opgelopen op de begane grond en dan met name in de keuken en de aanbouw.

Nadat Bork Sloopwerken de aanbouw had gesloopt en de nodige saneringen had uitgevoerd, is Domus begonnen met haar werkzaamheden, de woning is van binnen compleet gerenoveerd en gemoderniseerd en voorzien van geisoleerde voorzetwanden, nieuwe keuken, meterkast, trap en een nieuwe aanbouw voorzien van vloerverwarming.

Stormschade fam Wolthuizen

Na een voorjaarstorm was de oude schuur volledig ingezakt, hiervoor in de plaats hebben wij als Domus een nieuwe schuur gebouwd, naar een ontwerp van de bewoners zelf.